Waarom KIND Led?

’s Werelds BESTE kweeklampen

 
KIND LED is marktleider in full spectrum LED kweeklampen. KIND LED heeft jarenlang samengewerkt en onderzoek gedaan met professionele kwekers en een revolutionaire LED kweeklamp ontwikkeld die zich al weer 4 jaar op rij de beste led kweeklamp op de markt mag noemen.
 

KIND LED led kweeklampen bestaan uit 5W en/of 3W Leds met een intensief 12 band spectrum, inclusief infrarood en UV diodes geschikt voor zowel de groei als bloei fase.

Deze revolutionaire led kweeklampen zullen zorgen voor enorme opbrengsten van de beste kwaliteit terwijl er bijna de helft minder stroom word verbruikt en er veel minder hitte vrijkomt. Hierdoor is KIND LED efficiënter dan elke andere kweeklamp!

 

Kind LED vs. andere LED kweeklampen

 

LED kweeklampen bestaan uit meerdere leds met ieder z’n eigen golflengte. Planten nemen licht op van kleuren tussen de 400nm en 700nm voor de Fotosynthese. Veel producenten van LED kweeklampen gebruiken slechts 2-3 primaire kleuren die gebruikt kunen worden voor de groei en fotosynthese. Hierdoor ontvangen de planten niet al het benodigde licht en dit kan de groei en de welzijn van de planten beïnvloeden. Kind LED heeft een 12 band spectrum, inclusief infrarode en ultraviolet. Deze zijn onzichtbaar voor het blote oog maar zijn onmisbaar voor de plant en zorgen samen met de rest van het spectrum voor al het benodigde licht om je planten gezond en snel te laten groeien in zowel de groei als bloeifase. Een andere groot voordeel is het gebruik van een secondaire optische lens welke zorgt dat het licht diep door de planten dringt.